Stenskott - Allt du behöver veta om stenskott
Stenskott i Katrineholm

Stenskott i Katrineholm

Tillsammans finns det 3 bilglasföretag i Katrineholm som kan laga ett stenskott och många av dessa bilglasfirmor kan fixa stenskottet billigt och direkt. Ibland är svårt att hitta någon i Katrineholm som har tid att omgående ta hand om en skada eller ett stenskott du fått på bilrutan och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på vem som är bäst att laga sprickor efter stenskott. Man kan också jämföra firmor inom bilglas på nätet.

Då det finns flera företag i Katrineholm som kan fixa stenskottet snabbt är det bra att kontakta några av dem i Sörmland eller kolla på lediga tider och pris för att fixa sprickor i vindrutan. Innan du ringer till någon som kan laga stenskott bör du skydda sprickan med lite tejp. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika bilglasföretags hemsidor.
Bäst att komma i kontakt med en bra bilglasfirma som kan laga stenskott i Katrineholm är att välja något av företagen inom bilglas nedan eller söka vidare på internet:


Tips för att fixa stenskottet i Katrineholm

Tages Glasmästeri

Oppundavägen 62

641 37 Katrineholm

Hedlunds Glas AB Glaskedjan

Ljungvägen 8

641 39 Katrineholm


Mer om Stenskott i Katrineholm

P & V Glasmästeri AB

Videvägen 7

641 49 Katrineholm