Stenskott - Allt du behöver veta om stenskott
Stenskott i Sollentuna

Stenskott i Sollentuna

Tillsammans finns det 3 bilglasföretag i Sollentuna som kan laga ett stenskott och många av dessa bilglasfirmor kan fixa stenskottet billigt och direkt. Ibland är svårt att hitta någon i Sollentuna som har tid att omgående ta hand om en skada eller ett stenskott du fått på bilrutan och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på vem som är bäst att laga sprickor efter stenskott. Man kan också jämföra firmor inom bilglas på nätet.

Då det finns flera företag i Sollentuna som kan fixa stenskottet snabbt är det bra att kontakta några av dem i Stockholms län eller kolla på lediga tider och pris för att fixa sprickor i vindrutan. Innan du ringer till någon som kan laga stenskott bör du skydda sprickan med lite tejp. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika bilglasföretags hemsidor.
Bäst att komma i kontakt med en bra bilglasfirma som kan laga stenskott i Sollentuna är att välja något av företagen inom bilglas nedan eller söka vidare på internet:


Tips för att fixa stenskottet i Sollentuna

Ryds Glas

Kuskvägen 12

191 62 Sollentuna

Svenska Bussglas AB

Norra Kolonnvägen 16

191 46 Sollentuna


Mer om Stenskott i Sollentuna

Mekonomen Bilverkstad / Sollentuna Bil och Motor Sbm AB

Hovslagarevägen 5

192 54 Sollentuna