Stenskott - Allt du behöver veta om stenskott
Stenskott - Mekonomen Bilverkstad / Sollentuna Bil och Motor Sbm AB

Fixa Stenskott hos Mekonomen Bilverkstad / Sollentuna Bil och Motor Sbm AB i Sollentuna

I Sollentuna finns det 3 bilglasfirmor som kan fixa ett stenskott snabbt varav Mekonomen Bilverkstad / Sollentuna Bil och Motor Sbm AB är en av dem. Både kostnaden att laga ett stenskott men även hur lång tid det tar att byta vindrutan är överraskande positivt med det kan ändå vara bra att jämföra med andra glasmästare som är specialiserade på bilglas i Sollentuna eller i Stockholms län.

Om du söker upp någon för att få stenskottet åtgärdat är det bra ifall du har skyddat sprickan med tejp innan. Viss vägledning om hur du ska hantera stenskott och sprickor i bilrutan kan du hitta genom att besöka Mekonomen Bilverkstad / Sollentuna Bil och Motor Sbm AB eller liknande bilglasmästeriers hemsidor. Eftersom det finns flera företag som åtgärda stenskott på samma ort som Mekonomen Bilverkstad / Sollentuna Bil och Motor Sbm AB är det definitivt värt att undersöka var dessa ligger men börja med att kontakta Mekonomen Bilverkstad / Sollentuna Bil och Motor Sbm AB eftersom de kan säkert fixa ditt stenskott direkt.
Bäst är att kontakta Mekonomen Bilverkstad / Sollentuna Bil och Motor Sbm AB för att få ett stenskott fixa på följande sätt:


Mekonomen Bilverkstad / Sollentuna Bil och Motor Sbm AB

Hovslagarevägen 5

192 54 Sollentuna