Stenskott - Allt du behöver veta om stenskott
Stenskott i Hisings Backa

Stenskott i Hisings Backa

Tillsammans finns det 4 bilglasföretag i Hisings Backa som kan laga ett stenskott och många av dessa bilglasfirmor kan fixa stenskottet billigt och direkt. Ibland är svårt att hitta någon i Hisings Backa som har tid att omgående ta hand om en skada eller ett stenskott du fått på bilrutan och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på vem som är bäst att laga sprickor efter stenskott. Man kan också jämföra firmor inom bilglas på nätet.

Då det finns flera företag i Hisings Backa som kan fixa stenskottet snabbt är det bra att kontakta några av dem i Västergötland eller kolla på lediga tider och pris för att fixa sprickor i vindrutan. Innan du ringer till någon som kan laga stenskott bör du skydda sprickan med lite tejp. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika bilglasföretags hemsidor.
Bäst att komma i kontakt med en bra bilglasfirma som kan laga stenskott i Hisings Backa är att välja något av företagen inom bilglas nedan eller söka vidare på internet:


Tips för att fixa stenskottet i Hisings Backa

Mekonomen Bilverkstad / AW Verkstad AB

Tagenevägen 9

422 59 Hisings Backa

Ryds Bilglas

Transportgatan 4

422 46 Hisings Backa


Mer om Stenskott i Hisings Backa

Bilglascentralen AB

Aröds Industriväg 15

422 43 Hisings Backa

Samglas Göteborg-Backa

Exportgatan 81

422 46 Hisings Backa